Modele amenajari interioare holuri

Holurile sunt de obicei spatii in care nu principe patrunde Lumina naturala, ASA ca sunt recomandate culorile deschise. De asemenea, Recommanderea designerilor este sa folosesti nuante Calde, care sa imprime o atmosfera Cat mai placuta Inca de la Primul pas pe care il faci in locuinta. Holurile moderne au mobilier minimaliste, Cu Linii drepte si fara decoratiuni inutile. Culorile Care predomina in acest Stil sunt Alb, Negru, wengé, Bej. Dans Casele amenajate Modern dicteaza pragmatismul si ordinea. Nu VEI Gasi prea multe obiecte in plus si nici prea multe obiecte de décor. IATA mai jos ci cateva imagini care sa-TI foloseasac drept inspiration in Amenajarea Moderna a holului: 3. holurile par intunecate si lipsite de Caldura si din cauza ca, de obicei, nu principe patrunde Lumina naturala in aceste incaperi. Este recomandat, Asadar, sa asezi cateva corpuri de iluminat adiacente PE Langa cel principal, DIN mijlcoul plafonului. Spoturile sunt o alegere potrivita in acest sens. pentru a obține imaginea perfectă a spațiului, evitați tapetul cu MODELE mari pentru holurile MICI, deoarece spațiul va părea și mai Strâns. Sunt mai potrivite cele cu desene MICI, Care să fie în Armonie cu culorile DIN restul locuinței. Pentru holurile mari pot fi folosite și Culori închise, Care DAU senzația de Mister, de tainic, Lux.

Decorul Vintage este si El o idee de luat en calcul. En plus, El poate fi construit si DIN obiecte de mobilier vechi, reconditionnate. Poti folosi o multime de obiecte de décor Din acest spectre – cufere, lumanari, sfesnice, Oglinzi MICI in rame Retro. IATA in imaginile de mai jos niste exemple care te vor persuge ca poti sa aplici principiile acestui Stil in holul casei: este interesant de văzut Cât de Elegant se poate aranja un Hol lung. PE lângă elementele de strict necesar, aici se pot amplasa rafturi sau etajere pentru expunerea unor cărți sau obiecte de Design. Materialele DIN esență lemnoasă bine băituite și lustruite DAU o Notă de eleganță. Se pot adăuga, în debarale (spații de depozitare) o multitudine de obiecte cu utilizare imediată la intrarea sau ieșirea DIN casă. Obiectele menționate mai sus pot avea dimensiuni mai mari pentru că de această Data spațiul ne permite. Culoarea joacă un ROL decisiv în ambianța pe care vrei să o aduci încăperii.

În général, holurile nu dispun de foarte multă Lumina naturală, de ACEA pentru a beneficia de o culoare luminoasă este bine să alegeți un tapet simplu, bine ȋntins, fără MODELE sau suprafețe ce IES DIN spațiu. Tapetul ȋn Culori neutre este un utérine de excepție pentru mobilierul unui Hol. Alegeți materiale Practice, rezistente la détériările mecanice, murdărie, umezeală și să se curețe ușor.

Angelique and Marvin